WWE News

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Τα νέα του WWE στην Ελληνική γλώσσα


    Κανόνες του Forum

    WWE PHIL
    WWE PHIL
    Admin


    Αριθμός μηνυμάτων : 55
    Ηλικία : 42
    Τόπος : Αθήνα
    Registration date : 22/01/2009

    Κανόνες του Forum Empty Κανόνες του Forum

    Δημοσίευση  WWE PHIL Κυρ Ιαν 25, 2009 7:11 pm

    Greeklish;

    Απαγορεύονται αυστηρά τα greeklish στους τίτλους και στο σώμα των thread. O κύριος λόγος είναι να διευκολύνετε την αναζήτηση από άλλους χρήστες στα thread που θα ανοίξετε.

    Τι είναι το sticky thread;

    Sticky threads είναι κάποια θέματα τα οποία περιέχουν αρκετά σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες κατά 99% σας ενδιαφέρουν. Ρίξτε μια ματιά, δεν θα χάσετε...

    Τι είναι οι moderators;

    Moderator == Διαχειριστής
    Οι Moderator ενός φόρουμ σαν κύριο σκοπό έχουν την καλύτερη οργάνωση ενός φόρουμ, όπως αυτό καθορίζεται από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των χρηστών του. Στην ουσία είναι απλοί χρήστες του φόρουμ σαν κι εσάς, απλά έχουν κάποιες περισσότερες δυνατότητες, όπως κλείσιμο Thread, διόρθωση post, κ.λ.π. Οι moderator του φόρουμ μας μπορούν να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε (σχεδόν) απορία έχετε σχετικά με ό,τι αφορά το φόρουμ.

    Άσχετες συζητήσεις επιτρέπονται;


    Ναι στην Γενική συζήτηση. Παν μέτρον άριστον, βέβαια.

    Γιατί μου κλείσατε το Thread;

    Έχετε υπ'όψη σας, πως αυτοσκοπός των διαχειριστών είναι να ΜΗΝ κλείνουν Threads.
    Τώρα, το κλείσιμο ενός thread μπορεί να οφείλεται:
    a) Σε πολλαπλές ύβρεις μεταξύ των συμμετεχόντων σε αυτό
    b) Το αρχικό περιεχόμενο του Thread έχει μπαχαλευτεί τόσο, που το πρόβλημα είναι αδύνατο να λυθεί με ένα απλό rename του thread
    c) Για να προλάβουμε μια δυσάρεστη κατάσταση, που θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο (ο νοών νοείτω)

    Γιατί μετακινήσατε το Χ thread;

    Το thread προφανώς ήταν σχετικό με κάποιο άλλο forum. Γι'αυτό το λόγο και για να εξομαλυνθεί η δομή του forum, το thread μετακινήθηκε. Στο 99% των μετακινήσεων, οι moderators επιλέγουν το thread να φαίνεται εκεί που ήταν πριν αλλά πλέον είναι ένας υπερσύνδεσμος προς την καινούρια τοποθεσία του.

    Θεωρώ πως κάποιο post παραβαίνει κάποιον από τους κανόνες του φόρουμ. Τι να κάνω;


    Αν για κάποιο λόγο οι διαχειριστές δεν έχουν παρατηρήσει κάποια "παράβαση" μπορείτε να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα σε έναν moderator με τους λόγους για τους οποίους θέλετε να αναφέρετε το post.Αν έχετε δίκιο οι moderators θα ενεργήσουν κατάλληλα.

    Το σημαντικότερο που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πώς το φόρουμ είναι από εμάς για εμάς. Εμείς το διαμορφώνουμε!!! Οι moderator αλλά και (θέλω να πιστεύω) όλοι οι χρήστες του φόρουμ αυτού είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε!!

    Παρακάτω παρατίθενται και μερικοί κανόνες καλής συμπεριφοράς, τους οποίους θα πρέπει να τηρούμε.


    - Λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στο φόρουμ.

    - Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

    - Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.α στοιχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους.

    - Προσπαθήστε να αποφύγετε μηνύματα που είναι εκτός θέματος, που διακωμωδούν τη συζήτηση, κλπ.

    - Απαγορεύεται αυστηρώς το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. Μέλος του φόρουμ που παραβιάζει τον συγκεκριμένο κανόνα, θα τιμωρείται με ban από το forum.

    - Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης.

    - Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το forum για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout).

    O παρακάτω κανόνας είναι ζωτικής σημασίας.

    SPOILERS:
    Spoilers χαρακτηρίζονται:
    1. Τopics που αφορούν εκπομπές που η ημερομηνία εκπομπής τους δεν έχει ξεπεράσει τις 2 ημέρες. Περιλαμβάνονται επεισόδια RAW, Smackdown καθώς και τα PPVs του WWE.

    2. Posts που στον τίτλο τους αναγράφονται οι νικητές με έμμεσο ή άμμεσο τρόπο. Η αναγραφή του αποτελέσματος στον τίτλο ενός topic δεν επιτρέπεται ούτε στον τομέα των Spoiler.
    π.χ. Το σωστό είναι "Αποτελέσματα Royal Rumble 2009" και όχι "Νικητής του Royal Rumble 2009 ο Edge" αλλά ούτε με έμμεσο τρόπο "Καινούργιος WWE πρωταθλητής στο Royal Rumble 2009".

    3. Γεγονότα που είναι scripted να γίνουν σε μελλοντικούς αγώνες και έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο.

    4. Rumors που υπάρχουν για μελλοντικά events. Ακόμη και ας είναι έστω κάποιες σκέψεις των σεναριογράφων. Αυτά είναι τα λεγόμενα possible spoilers

    ΠΡΟΣΟΧΗ:
    Spoiler ωστόσο θεωρείτε και το κάθε post που προδίδει χαρακτήρα του νικητή. Για παράδειγμα "Έλα ρε Undertaker/φίλε τόσο πολύ χάρηκες τον νικητή/το αποτέλεσμα του Royal Rumble;".
    Το παραπάνω ίσως προδίδει ποιός είναι ο νικητής ή ακόμη αν είναι heel ή face.

    Θα πρέπει να διακρίνετε ποια συζήτηση είναι spoiler για να την τοποθετείτε στην αντίστοιχη κατηγορία που έχουμε δημιουργήσει για τα spoilers.

    Οι moderators έχουν κάθε δικαίωμα να διαγράψουν μεμονωμένα posts που προδίδουν έμμεσα τον νικητή, τον χαρακτήρα του ή το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

    Ο σεβασμός προς τον θεατή που δεν θέλει να μάθει αποτελέσματα αγώνων μέχρι να δει ο ίδιος τις εκπομπές, είναι απαραίτητος.αγώνων μέχρι να δει ο ίδιος τις εκπομπές, είναι απαραίτητος.

      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Απρ 19, 2024 7:28 am